Siiderien makutesti, mikä on maistuvin kesäjuoma?

 KesäMoro!


Juhannuksena tuli maisteltua erilaisia siidereitä ja epävirallinen makutesti oli siitä pakko tehdä tänne blogiin. En ole vaikuttanut juomien valintaan "olin vain maistelemassa";).

9 kesäjuomaa makutestissä.

Iltaan kuului makustelua, napostelua, jutustelua, epävirallisen epämääräinen arviointi ja lopusi juomien pisteytys. Mikä voisi mennä pieleen? Se selviää vain lukemalla alkoholijuomasekoituksien makutestin. Tämä toivon mukaan auttaa sinua löytämään mieluisan kesäjuoman kesän rientoihin.

Juomina olivat:

Breezer Peach 4% 0,275L,
Urban Bay Vanilla Apple 4,5% 0,33L,
Garage Vodka Lemonade Passionfruit 4,1% 0,5L,
Saimaa YES YES Vadelma lime 5,5% 33CL,
Pirske Vadelma-Gin 4% 0,275L,
Teerenpelin Kuningatar 3,5% 0,33L sekä Lemon Teezer 4,5% 0,33L,
Rekorderlig Blush Rosé 4,5% 0,33L,
Lilleys Rhubarb lightly sparkled 4% 0,5L.

Breezer Peach on pehmeän persikkainen, suutuntuma jääkaappi kylmänä erittäin jees! Suosittelen avaamaan pullonkorkin pullon avaajalla ei omilla hampailla. Bileiden aloitus juomaksi erittäin hyvin maistuva ja nostaa haippia kohti kattoa. Tokaisen missä on pitbull ja Jennifel Lopez? Let's get to party started! Ei sentään paras mutta perusjuomaksi oikein hyvä janonsammuttaja. Tuttu ja turvallinen valinta jos ei halua pettyä. Annoin 4 tähteä.

Urban Bay Vanilla Apple hyvä ensivaikutelma, väri on hyvällä tavalla veikeä. Tölkkijuoma, graafinen tekstuuri tölkin kyljessä on värikäs ja nuorekas. Erottuisi varmasti edukseen tölkkirivistöstä jos hakee "yhden tölkin juomaa". Kuplivaa mutta ei vakuuta jotain puuttuu, sorry! Tuoksu hyvin tyrmäävä aivan kuin kuohuviini - tuli vain mieleen. Ei vakuuta minua. Annoin 2 tähteä.

Garage Vodka Lemonade Passionfruit raikas ja hedelmäinen maku, ei liian makea. Tulee mieleen etäisesti lonkero josta vodka tuo hyvää lisämaistetta. Varma janonsammuttaja jos kaipaa paljon juotavaa. Hintalaatusuhde hyvä jota voin suositella lämpimästi. Ostaisin juoman rannalle tai saunajuomaksi. Mi piace molto! Annoin 4,5 tähteä.

Saimaa YES YES Vadelma lime on käsityöläis-siideri. Tölkin kyljessä lukee seuraavaa: "Käsin tehdyn siiderin tunnistaa. Sen kuplista huokuu niittyjen ja lehtimetsän havinaa. Yes Yes..." Siis ihan oikeesti!?? Käyneen siiderin makuinen kurajuoma. Väri on hyvin teennäinen teinien energiajuoma coctail-cola. Hyvin karvas, käyneet marjat Hyi! En ollut makuraadissa ainut joka kaatoi juoman vessanpöntöstä alas. Olisin kaivannut Savolaiselta Saimaa brewing co pienpanimolta paljon enemmän. Joudun antamaan 1/2 tähteä.

Pirske Vadelma-Gin juoman väri lupaa jo hyvää! Juoman väristä tulee mieleen jälkiruokien aatelinen vadelmamelba. Tuoksuu makelta maku on hyvin raikas ja kesäinen. Syntymäpäivä ja hyviin bileisiin sopiva pirskahdus! Paras kesäjuoma tähän mennessä, nyt tiedän mitä tulen tilaamaan yökerhossa! Voisin suositella kenelle tahansa. Tämä antoi lupauksen hyvästä siidestä! Annoin täydet viisi tähteä.

Teerenpelin Kuningatar miedohkon vadelmainen tuoksu, väri tummahko - kuplivainen. Maistuu lonkerolta, alku antaa odottaa hyvää mutta loppumaku katoaa johonkin.. Vähän vetisen oloinen vaikka väri on kauniin purppurainen. Jää yhteen lasilliseen. Annoin 2,5 tähteä.

Teerenpeli Lemon Teezer tämä juoma jäi juhannukselta yli. Joten arviointi jäi tekemättä... uskon, että on hyvän raikkaan makuinen juoma:).

Rekorderlig Blush Rosé visuaalinen etiketti antavat kalliin ja ylellisen vaikutelman. Ensi siemaus ei vakuuta. Vetisen makuinen ja väljähtänyt. Mielestäni hintalaatusuhde liian yliampuva. Etiketissä lupaillaan päärynän, mansikan, persikan ja kevyen vadelman vivahteita. Itse en maistanut kuin kevyen vadelman ja mansikan. Onko tämä jokin vitsi! Missä persikka ja rosé? Ei hirveästi sykähdytä, ei jatkoon. Annoin 1 tähden. 

Lilleys Rhubarb lightly sparkled tämä saa hymyn huulille:). "Aito" raparperin maku maistuu hyvin ja on autenttinen. Ei liian hiivamainen, sopivan sokerinen ja täyteläinen. Voisin hyvin nauttia tästä käsityöläis-siideristä jollain hyvällä terdellä ja nauttia kesäpäivästä. Annoin 4,5 tähteä.

Vähän naposteltavaa ja siemailua hyvässä seurassa.


Raadin top 3.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hammashoitajan vinkki 3 !

Hammaslääketieteellistä sanastoa

Who is TheRelaxingEnd?