Pirkka cycling event / Pirkan pyöräilyä 13.6.2021

 Morjeens!

Viikko mennyt jälleen nopeasti ja kaikenlaista tullut jälleen tehtyä.

Osallistuin reilu viikko sitten (13.6.2021) Pirkan pyöräilyn hyvänmielen pyöräilytapahtumaan Tampereelle. Pyöräilymatkaksi valikoitui tutuksi tullut klassikko 134 km, Näsijärven ympäri. Onneksi hyvä ja aurinkoinen sää suosi pyöräilijöitä koko matkan ajan. Höllentyneistä koronarajoituksista meitä kerääntyi tapahtumaan lähes 2000 osallistujaa. Osallistuin tapahtumaan jo neljättä kertaa.

The week passed again quickly and all sorts of things became done again.

Just over a week ago (13.6.2021) I participated in the Pirkka cycling event in Tampere. I cycled a classic 134 km, around Lake Näsijärvi. Good and sunny weather favored cyclists throughout the trip. Almost 2,000 participants gathered from the relaxed corona restrictions for the event. I attended the event for the fourth time.

Yövyimme kolmen päivän reissun Tampereen tornihotellissa.


Omasta mielestäni Tampereen Sokos Hotel Torni on Tampereen vetovoimaisin hotelli. Hotelli sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustan ja rautatieaseman vieressä. Tornihotellin jykevä 88 metrin korkeus on majesteettisen kaunis Tampereen kaupunkisiluettiin. Hotellin tummanharmaa julkisivu on hyvin moderni ja samalla hillitty. Rakennus valmistui 2014 kunnianosoituksena Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Tiedätkö keitä nämä legendat ovat? Tule ihmeessä tutustumaan ja nauttimaan hyvistä hotellin palveluista. Moro Sky Bar näköalabaari sijaitsee hotellin 25.kerroksessa. Morosta avautuu hulppeat näkymät Tampereen kaupungille, suosittelen 😄.

In my opinion, Sokos Hotel Torni in Tampere is the most attractive hotel in Tampere. The hotel is located right next to Tampere city center and the train station. The building was completed in 2014 as a tribute to the history of Tampere and the city's legends. Come and see in good time the good services of the hotel. The Moro Sky Bar is located on the 25th floor of the hotel. Moro offers great views of the city of Tampere, I recommend! 

Lähdimme kaksoisveljen kanssa pyöräilemään Pirkan klassikkoa rennoin mielin. Osallistuin jo 4.kertaa ja kaksoisveli 1.kertaa. Tällä kertaa matkan ajalla ei ollut merkitystä, yhdessä polkeminen ja maaliin pääsy oli pääasia. 

Toiseksi viimeinen huoltopiste, tunnelmia sieltä.



Hampaiden harjaus on siististi cool. Hotellihuoneen LED suurentava peilivalaisin ääressä on erinomaista pestä hampaat hyvin. Mahtavat näkymät Sorsapuistolle ja Tampereen yliopistollisen sairaalalle päin.



Tampereen Kalevan Prisman sähköhammasharja hyllyväli.

Kuvassa on hyvä valikoima eri merkkisiä -ja hintaisia sähköhammasharjoja ja niiden oheistuotteita. Heti ensimmäisenä katse kiinnittyy Oral-B:n omaan sähköhammasharja tuoteperheen valikoimaan joka sijaitsee keskellä hyllyä. Mielestäni on hyvä, että osa tuotteista on asiakkaiden vapaasti "kokeiltavissa". Tuotteen voi ottaa käteen ja kokeilla. Esittelyhyllyllä on pientä faktaa tuotteesta jos sitä jaksaa lukea. Ylähyllyllä ovat harjaspäät ja alhaalla sähköhammasharjat.
Tuotteet löytyivät helposti keskikäytävän varrelta melko keskeltä kauppaa. Olisin toivonut, että hammastahnat ja muut suunhoidon omahoitotuotteet olisivat sijainneet vasta päätä tätä hyllyä tai aivan vierestä. Niin ei tällä kertaa ollut. Syynä saattoivat olla, että hammastahnat, langat, hammasväliharjatikut jne ovat hygieniatuotteita joten ne sijaitsivat hygienia/kosmetiikka osastolla. Koska sähköhammasharjat ovat elektroniikkaa ja sähkötuotteita niin ne täällä sijaitsivat elektroniikka osaston vieressä. Mielestäni tätä hyllyä voisi kehittää vielä myyvemmäksi jotta jokaisella suomalaisella olisi oma sähköhammasharja.



Pirkan pyöräily - Uutiset 19.6.2021, http://www.pirkankierros.fi/44-pirkan-pyoraily-kerasi-mukaan-lahes-2000-polkijaa/

Sokos Hotel Torni, https://www.sokoshotels.fi/fi/tampere/solo-sokos-hotel-torni-tampere

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hammashoitajan vinkki 3 !

Hammaslääketieteellistä sanastoa

Who is TheRelaxingEnd?