How to make a banner for a Youtube channel? / Kuinka tehdä kanavakuva omalle Youtube kanavalle?

Kuinka tehdä omaan Youtube kanavaan oma kanavakuva/ banneri photopea.com ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla?

Se on hyvin yksinkertaista. Ota omat mieluisat kuvat kameralla tai älypuhelimella jotka kuvaavat oman Youtube kanavasi sisältöä tai teemoja kanavastasi. Mieti kuvan suhteista, kirkkautta, kontrastia, asetelmia, tekstin fonttia ja kuvien asettelua mielessäsi. Tee näistä luonnos paperille ja toteuta visiosi photopea.com sivuston ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla (jos sinulla ei ole photoshop kuvankäsittelyohjelmaa tai vastaavalla).

Oman kanavakuvan suunnittelu on ollut pitkään harkinnassa, onneks sain apua kaksoisveljeltäni. Hänen Youtube kanavansa on hyvin suosittu jo 320 tilaajaa (The Gloves Made). Hänenkin innottamatta halusin liittyä YT-yhteisöön. Aluksi en pitänyt sitä hirveän tärkeänä, koska uskoin ettei tuollaiselle ole kysyntää tai tarvetta. Mutta olen saanut muutamia palautteita ja kyselyitä löytyykö sivustosi myös Youtube:sta?
"Ja olihan se oma tube-kanava pakko luoda!" Koska yhä kasvavampi joukko nuoria (15-25v) sekä aikuisia tube-videot tavoittavat nuoret paremmin kuin perinteinen kaupallinen televisio. Itselläni lähipiirin kavereista jokaisella on "jonkin sortin" oma Youtube kanava. Mutta eihän tuosta haittaakaan ole jos itse haluan perustaa jossain vaiheessa omaa yritystoimintaa. Niin uskoisin ,että tube-videoilla voisin tavoittaa (tulevaa) kohderyhmääni paremmin.
Tässä vaiheessa itselleni tilaaja määrällä ei ole merkitystä koska minulla on oma visio mielessä jonka pyrin toteuttamaan tämän vuoden aikana. Tube-videoiden tekeminen on vain mukavaa ajanvietettä mutta ei niillä laskuja makseta.


How to make your own Youtube channel your own channel image / banner with photopea.com free image editing program?

It's very simple. Take your favorite photos with your camera or smartphone that capture the content or themes of your own Youtube channel. Think about the proportions of the image, the brightness, the contrast, the stills, the font of the text, and the layout of the images in your mind. Make a sketch of these on paper and realize your vision with the free image editing program photopea.com.

Designing my own channel image has been on my mind for a long time, luckily I got help from my twin brother. His Youtube channel is already very popular with 320 subscribers (The Gloves Made). Without inspiring him either, I wanted to join the collective community. At first, I didn’t consider it terribly important because I believed there was no demand or need for that. But I've got some feedbacks and queries can also be found on your site Youtube to?
"It had to create its own tube channel, after all!"


Tämä on esimerkki oman Youtube kanavani kanavakuvan kuvasuhteesta. This is an example of my Youtube channel background image size.





Lähteet:

Photopea.com, free online photo editor .

M&M markkinointi&mainonta, 27.10.2016, https://www.marmai.fi/uutiset/selvitys-youtube-videot-tavoittavat-nuoret-tvta-paremmin/9e7a5c26-30e8-30e2-b4fa-66cccc29f238

32hammasta, Youtube channel.

The Gloves Made - Turn words into picture drawings, Youtube channel.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hammashoitajan vinkki 3 !

Hammaslääketieteellistä sanastoa

Who is TheRelaxingEnd?