My holiday / Minun viikonloppu

Hei taas!

Hammashoitajan työn toimenkuva on jollain osin yllättänyt työn vaativuudella ja ainaisella kiireellä. Olisin kuvitellut, että edes vähän jäisi aikaa potilaan kohtaamiselle ja syiden selvittelylle mutta karu todellisuus on aivan toista... aina on kiire ja aika tikittää. Onneksi työpäivät menevät kuin siivillä. Vaikka työ on mieluista ja välillä haastavia. Vapaapäiviä odottaa aina hartaudella.

Mikä on viikon paras päivä? Perjantai tietty! On aina mahtavaa kun perjantait lähestyvät ja pääsee pitkään ansaitulle viikonlopun viettoon. Vapaalla haluan täysin rentoutua ja unohtaa työasiat (edes hetkeksi). Vapaalla pyrin tekemään mieluisia juttuja, käydä jossain kauempana reissussa, pyhittää aikaa harrastuksille ja nähdä kavereita. Minulle luonnossa oleminen ja siellä vietetty aika on hyvin rauhoittavaa ja inspiroivaa.

Täytyy myöntää olen vähän hurahtanut kalastuksen ihmeelliseen maailmaan. Jostain syystä asia on kiehtonut nyt jo jonkin aikaa ja päätin tehdä asialle jotain. Kauniiden kesäpäivien kunniaksi ostin edullisesti erityisesti pikku kaloihin tarkoitetun kalastustarvikkeet. Onneksi sain paikalliset urheiluvälineliikkeestä apuja oikeanlaisen välineiden valintaan. Vapa on erityisesti suunniteltu ahvenkalastukseen eli niin sanottuun "jigaukseen". Vapa on Shimano Alivio, avokela on Okuma Epixor EPXT 20 ja siihen sopivan kuitusiiman Sufix advanced superline 0,10mm. Olen huomannut, että kalastus on välineurheilua parhaimmillaan / pahimmillaan (siinä missä muukin harrastus). Pitää vain varoa ettei kalastus vie mennessään... pitää pitää jalat tukevasti maankamaralla.

The job of dental assistent has surprised me to some extent with the demanding and the ever-hurry. I would have imagined that there would be little time left to face the patient and to find out the causes, but the harsh reality is quite different ... it's always hurrying and time to tick. Fortunately, working days go by like wings. Although the work is enjoyable and sometimes challenging. Vacation days always expect devotion.

What is the best day of the week? A Friday! It's always awesome when Fridays approach and you get a long-deserved weekend getaway. On holidays, I want to completely relax and forget about work (even for a moment).


I have to admit I'm a bit obsessed with the wonderful world of fishing. For some reason it has been fascinating for some time now and I decided to do something about it. In order to celebrate the beautiful summer days, I bought cheap fishing tackle especially for smaller fish.
I have noticed that fishing is an equipment sport at its best / worst (as any other hobby). You just have to watch out that no fishing takes away ... have to keep our feet firmly on the ground.


Ruoriniemi tarjoaa hienot maisemat ja syviä vesiä

Myllysaari on suojaisa paikka johon voi tulla nauttimaan rauhallisesta saari miljööstä

Se on hauki

Pesäkallion ilmoitustaulu

Koiran kanssa lenkillä Pesäkallion luonnonsuojelualueella. Tästä alkaa luontopolku

Meidän mäyräkoira Milo

Lähteet:

Fishing in Finland, https://www.fishinginfinland.fi/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hammashoitajan vinkki 3 !

Hammaslääketieteellistä sanastoa

Who is TheRelaxingEnd?