Apteekkipäivä 21.1

Terve taas!

Opinnot ovat täll hetkellä hyvällä mallilla ja elämä hymyilee. Hammashoitajan pakolliset teoriaopinnot on kutakuinkin suoritettu. Enää on jäljellä viimeinen työharjoittelu Mäntsälän hammashoitolassa, valinnaiset opinnot sekä hanke-projektin toteutus.
Ensiviikon maanantaina on luvassa opintoihin liittyvä "apteekki päivä" Lahden keskustan Helmi-apteekissa 21.1.2019. Tarkoituksena on suositella Tamro Oyj (suomalainen lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija) tuotteita. Tuotteisiin kuuluu mm. GUM, Isodent, Salutem ja Emmelle. Olemme opiskelutoverin kanssa paikan päällä suosittelemassa hammashoidon tuotteita apteekissa asioiville ihmisille. Tämä liittyy osittain terveyden edistämisen ohjaukseen. 

Tamron edustajien antama tuotepussi. Sisältäen runsaasti hammashoidon tuotteita.
Hyperlinkki -> Tamro Oyj nettisivuille

Kommentit

  1. Anonyymi20.11.19

    Kaverini juuri opiskelee hammashoitajaksi. Hänkin oli apteekissa päivän ja samana päivänä tuli meidän yhteinen kaveri tuomaan uutta lääkejääkaappia samaiseen apteekkiin. Mielestäni hauska sattuma.

    VastaaPoista
  2. Aika paljon löytyy laidasta laitaan kaikenlaisia hammashoitoon liittyviä tuotteita. Itsellä lähtee apteekista yleensä matkaan hammasharjan lisäksi hammastahna ja juurikin tuollaiset soft picksit. Mutta siinä oma hammashoitorutiinini sitten aika lailla onkin.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoista lukea hammashoitajan opinnoistasi. Kuvan isodent puhdistusaineita en ole kokeillut. Mitä niillä voi tehdä? Hammaslankaa ja hammastahnaa kyllä käyttää päivittäisessä hampaiden hoidossa. Saako tuota Isodent puhdistusainetta apteekista? Täällä Leppävirralla minulla yksi apteekki lähellä, mistä voisin käydä kysymässä tuota tuotetta.

    VastaaPoista
  4. Näitä hammastuotteita tulisikin hankkia apteekista. Hyvät valikoimat sielä varmasti, myös hampaiden välien puhdistukseen. Mielenkiintoinen blogi. Kiva seurata.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hammashoitajan vinkki 3 !

Hammaslääketieteellistä sanastoa

Who is TheRelaxingEnd?