Hammaslääketieteen päivät ja taidenäyttelyn maistiaisia

Ciao!

Tällä kertaa koulupäivää vietettiin Hammaslääketieteen päivillä Helsingin Messukeskuksessa. Päivään kuului erilaisia luentoja, aktiviteetteja ja paljon kiertelyä messualueella. Tapahtumaan pääsy oli hieno ja unohtumaton kokemus. Muihin messuvierailuihin "joissa olen käynyt"  täällä oli erityisen sivistynyt ja positiivinen ilmapiiri, joka henki positiivista pöhinää. Messut oli tarkoitettu erityisesti suunhoidon ammattilaisille tavis ihmisille pääsy kielletty ✋.

Tällä kertaa messukävijöitä aktivoi muutamien näytteilleasettajien standit. Muun muassa Cloetta:lla oli aktivointiseinä niin sanottu reaktiopeliseinä, eräältä löytyi Blackjack pelipöytä ja Sensodynellä sähköisku peli. Kuvia en hoksannut ottaa pahoillet siitä.
Näytteilleasettajia ja esittelijöitä riitti eri ammattiliitoista aina suurimpiin maahantuojiin. Muun muassa Cloetta Suomi Oy, Colgate, GUM, Hammasväline Oy, Ivoclar- Vivadent Nordic Ab, JH Hammastuote, LM- Instruments Oy, Megagent, narskuttelu.fi, Oral B, Pihlajalinna, Plandent, Sensodyne, Suomen Hammaslääkäriliitto, Tieto, TrollDental, Yotuel...

Oral B
Oral B sähköhammasharjoja joka lähtöön
Oral-B :lla oli hieno ja selkeä standi. Jossa komeilivat sähköhammasharjat omalla valoefekti seinällä nätissä järjestyksessä. Jos kyseisen yrityksen sähköhammasharjat ole tuttuja. Pääset katsomaan ne tästä linkistä Oral-B nettisivut . Omiin tuoteperheryhmiin kuuluvat Oral-B Genius, Oral-B Smartseries, Oral-B Pro, Oral-B Vitality ja Oral-B Kids-tuotteet.


Luento aiheena Hoitaja rooli implanttikirurgiassa

Miä

JH Hammastuote 3D -teknologiaa hammashoidossa
Näyttäisi siltä, että hammaslääketiede on ottanut aimo harppauksia teknologian käytössä viimeisien vuosikausien aikana. Uusin teknologia on hampaiden 3D-mallintaminen. Jossa on tarkoituksena "skannata" hammasrivistö hammas- hampaalta ja tehdä siitä 3D-malli tietokoneohjelmalla. Tämä teknologiaa käytetään mm. protetiikassa, implanttihoidossa, proteesi-mallintamisessa jne. Kuvassa on JH Hammastuotteen oma 3D-mallintamiskone. 

Sunnuntai päivä meni rattoisasti paikan päällä yksityistaidenäyttelyssa Galleria Nuovo Lahdessa. Taitelija Maria Laine oli paikanpäällä kertomassa ja avaamassa maalauksien syntyprosessien kulisseja. Näyttelyn ilmapiiri oli hyvin intensiivinen ja rauhallinen. Taiteilijasta huokui tyyneyttä, rauhallisuutta ja iloisuutta. Öljyvärimaalauksien naishahmot olivat hyvin taidokkaasti maalattuja, realistisen tarkkoja mutta samalla kauniisti häivytettyjä taustaansa vasten.
Öljyvärimaalauksien myyntihinnat  3100€ - 6800€ saakka. Maalaukset ovat hyvin suuri kokoisia ja vaikuttavia. Maria Laine on ehdottomasti oma yksi suomalaisista lempparitaiteilijoistani.

Suosittelen vierailemaan Maria Laine: Aerial näyttelyssä joka on vielä avoinna 9.12 saakka osoitteessa Galleria Nuovo, Mariankatu 16.

Taitelijan omat nettisivut Maria Laine ( http://www.marialaine.com/index.htm ).

Taiteilija keskellä Maria Laine

Teos Vapauttaen

Vasemmalla Virtaava katse ja keskellä All This Space (joka oli lainassa näyttelyssä)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hammashoitajan vinkki 3 !

Hammaslääketieteellistä sanastoa

Who is TheRelaxingEnd?