Osallistuin ensimmäistä kertaa Bodom trail tapahtumaan

 Hellou!

Osallistuin tuossa taannoin Suomen suurin tai ainakin legandaarisempaan polkujuoksutapahtumaan Espoossa toukokuun alussa. Arvaatko mikä tapahtuma mahtaa olla kyseessä?
No ...tietenkin Bodom Trail!
Jos kiinnostaa käydä katsomassa minkälaiset fiilikset ja meno oli paikanpäällä. Allekirjoittanut kävi chekkaamassa menon ja kävi käpyttelemässä 21km juoksumatkan. Käy ihmeess' katsomassa videoni @32hammasta Youtubessa.

    Bodom trail.

   
Videon sisältöön olen melko tyytyväinen. Ottaen huomioon, että vasta harjoittelen sisällön tuottamista ja videoeditointia. Käytän videoeditointiin ilmaista Blender (3.5 versio) 3D-mallinnus ohjelmaa. Sain mielestäni tehtyä hyvän aloituksen videoon, jossa ensimmäisen minuuttiin pyrin tiivistämään videon sisällön jotta katsoja saisivat osviittaa mitä odottaa. Ensimmäinen minuutti on tärkeä ja kriittinen koska silloin katsojat katsovat videon (ehkä loppuun saakka) tai siirtyvät eteenpäin. 

Blender, videoeditor näkymä.


Sain alkuun taltioitua joltain osin tapahtuman tunnelmaa ja polkujuoksuharrastajia. Alueella olisi voinut enemmän kuvata käsipelin käsijalustalla ja mahdollisesti kysellä ihmisten kuulumisia. Lähikuvausta olisi voinut kuvata ihmisistä sekä Bodom trail yhteistyökumppaneiden telttojensisällöstä. Tietenkin olisi voinut kuvata myös omaa valmistautumista kisaan esim kertoa omia ajatuksia ja fiiliksiä.   

Miä 21km ja Pepe 12km.

Lähtöalue.

Gopro kuva.

Gopro kuva.


Juoksusta sen verran, että olen tähän asti kuvannut juoksuvideot Gopron otsapannalla. Tapahtuma-alueella otin tietoisen riskin ja päätin kuvata juoksuni rintahihnalla. Tiesin, että kuvaus-suunta on eteenpäin ja kuvaus on helpompaa sekä vaivatonta. Ehkä myös huomaamatonta koska jos kamera olisi ollut ostapannalla siinä ei saisi hirveästi kääntää päätä tai tehdä nopeita pään kääntymisiä. Silloin videosta tulee enemmän sellainen siksak tyyppinen sekasotku. 

Harmikseni otin tapahtumaan vain yhden Enduro 1720 mAh kapasiteetin tehoakun. Kaksi lisäakkua olisi ollut erittäin hyvä ottaa mukaan jatkossa koska 4K activity (30 kuvaa sekunnissa)moodilla saa kuvattua normaalia videota. Käytin juoksussa TimeWrap 4K kuvausta. Mutta jostain syystä kuvauksessa on käynyt jonkinlainen moka koska juoksu on niin nopeaa. Käytän Kingston Canvas Go! Plus 120GB MicroSD muistikorttia. Omiin juttuihin muistikortti on näiltä osin riittävä.

Oma juoksu 21km aikaan 2:59:43 (ottaen huomioon, että kuvasin ja juoksin samalla). Omasta ajasta olisi lähtenyt pois 5-15 min jos en olisi kuvannut. Mutta tämmöistä tällä kertaa. Seuraava polkujuoksutapahtuma on Sipoonkorpi trail Kuusijärvellä (20.5.2023) jossa juoksen 31km. 

 
Nähdään poluilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hammashoitajan vinkki 3 !

Hammaslääketieteellistä sanastoa

Kuka on TheRelaxingEnd?