Kuka on TheRelaxingEnd?

The Relaxing End on suomalainen youtube-tähti joka ansaitsee omilla videoillaan luultavasti jo miljoonia euroja vuodessa. The Relaxing End on ollut mahdollisesti ensimmäinen suomalainen joka on ansainnut elantonsa pelkästään youtube-videoillaan jo vuodesta 2011.

Ensimmäinen Youtube video jonka hän julkaisi on Call of the Dead Round 70 World Record- V-R11 Strategy- Call of Duty Black Ops Zombies (julkaistu 8.6.2011).

Pääset lukemaan Yle Uutiset julkaiseman jutun Jo yli miljoona tilaajaa: Pelivideoista tuli työttömän Laurin leipätyö – eikä hän ole ainoa (julkaistu 11.6.2016).


Työttömästä Laurista tuli hyvätuloinen tubettaja.

Kuka "oikeastaan" on The Relaxing End?


Oikein kukaan ei osaa sitä sanoa. Monilla foorumeilla ja pelimaailman videoilla sitä vain arvaillaan ja yritetään löytää vastauksia. Mutta todellisuutta ei tiedä kukaan.. Netti on pullollaan asiantiimoilta omia salaliittoteorioita, oman onnensaonkijoita ja "wannabe" tubettajia. Jotka epätoivoisesti yrittävät saada omilla "face reveal" videoilleen enemmän katselukertoja ja tietenkin - julkisuutta.

Uutisessa tube-tähti ei halua mainita koko nimeään, ikäänsä tai sitä missä asuu. Uutisessa hän esiintyy vain etunimellään Lauri. Omilla sosiaalisen median kanavillaan hän ei ole paljasta mitään miltä näyttää. Näin hän haluaa säilyttää ja varjella omaa identiteettiään julkisuudelta. The Relaxing End alias Lauri haluaa elää ihan tavallista elämää ilman ,että kadulla häntä tunnistetaan. Näyttäisi siltä hän vaikuttaisi hyvin nöyrältä ja vaatimattomalta kaverilta. 

Uutisen mukaan Lauri asuu edelleen Päijät-Hämeessa mitä suurimmalla todennäköisyydellä juurikin Lahdessa. Viittaan tällä siihen, että monissa videoissa kuten. 1,2,3 ja 5 miljoonan tilaaja speciaalin videoihin. Joissa on runsaasti Lahtelaisia kaupunkimaisemia esim. Vesijärven puisto, Mukkulan ranta, Lahden matkakeskus, Lahden toria jne.. 

Maailman maineeseen The Relaxing End on ampaissut omilla pelivideoillaan mm. pelaamalla erilaisia videopelejä. Nykyään hänet tunnetaan paremmin "Unboxing" tyyppisillä videoillaan.  The Relaxing End:n tavaramerkki josta hänet paremmin tunnetaan on valkoiset puuvilla hansikkaat (näin hän ei halua jättää sormenjälkiä tuotteisiin), ei kommentoi tai puhele videoissaan. Erikoisinta on, että hän avaa saamansa tuotteet erilaisilla puukoilla, veitsillä ja terillä. The Relaxing End omistaa suurenmoisen veitsi kokoelman.


 


Voisikin kysyä mikä on "Unboxing"?
Unboxing-videoiden keskeinen sisältö lyhyesti (niille jotka eivät siitä tiedä mitään).
Tarkoituksena on avata postissa saapunut paketti kameran edessä ja ladata se internettiin muiden ihmisten katsottavaksi (useimmiten Youtubeen). Jotkin kommentoivat saamiaan tuotteita ja kertovan tuotteesta yksityiskohtaista kuvausta. Positiiviset käyttäjäkokemukset ovat suuressa roolissa unboxing-videoita jotta kuluttajalle saadaan positiivinen ostokokemus tuotteesta. Useimmat lahjoittavat sitten käyttöönotetun tuotteen omille tilaajilleen. Unboxing-videot ovat uusi ja aika hämmentävä viraali-ilmiö 2020-luvulla.

"Oli kuinka pohjalla tahansa, aina kannattaa uskoa itseensä", Lauri sanoo.

Ennen menestyksekästä tubettamista edelsi pitkä jakso työttömänä.
Lauri kertoo; "Se lannisti ja sai uskomaan, että hän oli yhteiskunnan pohjasakkaa.. Työ- ja elinkeinotoimistosta hänelle tyrkytettiin työtä "raksalla".
Hän yritti selittää, että "haluan vain tehdä pelivideoita. Se lytättiin täysin". Työkkärissä hänen ehdotukseensa pelivideoiden teosta ei uskottu.
Onneksi!!!
Lauri piti omasta näkemyksestään ja visiostaan kiinni. Nykyään hän tienaa huimia summia tubettamisellaan. Social Blade nettisivuston mukaan TheRelaxingEnd on 6.2 miljoonaa tilaajaa (tarkistettu viikolla 36). Social Blade sivuston mukaan hän tienaa € 7,3K - €117,5K /kuukaudessa ja € 88,1K - € 1,4M /vuodessa.

Mitkä ominaisuudet tekevät hyvän tubettajan?

Karismaattinen, erottuva, viihdyttävä, luova, hauska ja omalaatuinen. Vaikka olisit omasta mielestäsi omalaatuinen persoona, työtön tai erilainen kuin muut. Älä anna periksi! Pidä omista visioistasi kiinni. Anna unelmiesi lentää sillä jonain päivänä siitä unelmasta saattaa tulla totta. Niin kävi The Relaxing End:llekin!




(An English translation is coming soon)...:) Kirjoitus päivitetty 11.9.2020 klo 21:00.


Lähteet / Sources:

Yle uutiset, Esa Koivuranta,11.6.2016, https://yle.fi/uutiset/3-8942993

Wikipedia, https://en.wikipedia.org/wiki/Unboxing

Social Blade, https://socialblade.com/youtube/top/country/fi/mostsubscribed

TheRelaxingEnd, Knive Collection youtube video, https://www.youtube.com/watch?v=UEcy3wGtaB0

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hammashoitajan vinkki 3 !

Hammaslääketieteellistä sanastoa

Who is TheRelaxingEnd?